Reducere!

-500 buc Clipsuri Levelo Pro

Clipsuri LeveloPro alege rost de 1, 1.5, 2, 3 mm pentru placi ceramice cu grosimea 3-12 mm.

125,00 lei 85,00 lei

Clips LeveloPro
Cant: - +

Descriere


LeveloPro – sistemul pentru nivelare placi ceramice, a fost conceput pentru a obtine o nivelare perfecta a placilor ceraamice cu un efort minim.

Dimensiunile mari ale clipsurilor si penelor LeveloPRO fac posibila eficientizarea procesului de placare: un timp redus si economie prin numarul (mai mic) de clipsuri folosite.

Calitatea sistemului LeveloPRO este la cel mai inalt nivel, fiecare componenta fiind atent produsa si testata astfel incat sa reziste celor mai exigente operatiuni.

Clipsurile LeveloPRO cu rost de 1 , 1.5, 2, 3, mm sunt din plastic rezistent dar flexibil in acelasi timp si au dimensiuni mari.

Clips LeveloPro 500 buc 6

Clips LeveloPro 500 buc 7

Penele LeveloPRO sunt din plastic dur de calitate superioara. Au zimti proeminenti astfel incat sa nu permita clips-ului sa alunece daca e strans foarte tare cu clestele. Dimensiunea mare de 90 mm lungime si 22 mm latime iti va permite sa le utilizezi intr-un mod eficient reducand timpul de lucru si nr de clipsuri folosite. Acestea se pot reutiliza de cel putin 20 de ori.

Clips LeveloPro 500 buc 8

Clestele LeveloPRO Metalic are o structura solida dar foarte usor de folosit si precis, iti va face munca mult mai eficienta .

Clips LeveloPro 500 buc 9

Cateva din avantajele folosirii clestelui LeveloPRO metalic:

– este convenabil de folosit cand ai o lucrare destul de mare;
– vei fi mult mai eficient;
– vei economisi timp terminand lucrarea in timpul propus;
– penele vor fi stranse la fel daca folosesti clestele fara a mai avea grija ca pot exista diferente de la o placa la alta;
– forta cu care strangi penele este reglabila astfel incat sa nu ai surprize ca rupi clipsurile;