Reducere!

950,00 lei 920,00 lei

Clips eXtreme
Cant: - +

Descriere


Levelo eXtreme – sistemul pentru nivelare placi ceramice, a fost conceput pentru a obtine o nivelare perfecta a placilor ceraamice cu un efort minim.

Dimensiunile mari ale clipsurilor si penelor Levelo eXtreme fac posibila eficientizarea procesului de placare: un timp redus si economie prin numarul (mai mic) de clipsuri folosite.

Calitatea sistemului Levelo eXtreme este la cel mai inalt nivel, fiecare componenta fiind atent produsa si testata astfel incat sa reziste celor mai exigente operatiuni.

Clipsurile Levelo eXtreme de 0.5, 1 , 1.5, 2, 2.5 3, 4, 4.5 si 5 mm sunt din plastic rezistent dar flexibil in acelasi timp si au dimensiuni mari. Este gama de clipsuri care acopera toate dimensiunile necesare rostului dorit.

Levelo eXtreme Clips 4000 buc 8

Levelo eXtreme Clips 4000 buc 9

Penele Levelo eXtreme sunt din plastic dur de calitate superioara. Au zimti proeminenti astfel incat sa nu permita clips-ului sa alunece daca e strans foarte tare cu clestele. Dimensiunea mare de 90 mm lungime si 22 mm latime iti va permite sa le utilizezi intr-un mod eficient reducand timpul de lucru si nr de clipsuri folosite. Acestea se pot reutiliza de cel putin 20 de ori.

Levelo eXtreme Clips 4000 buc 10

Clestele Levelo eXtreme Metalic are o structura solida dar foarte usor de folosit si precis, iti va face munca mult mai eficienta .

Levelo eXtreme Clips 4000 buc 11

Cateva din avantajele folosirii clestelui Levelo eXtreme metalic:

– este convenabil de folosit cand ai o lucrare destul de mare;
– vei fi mult mai eficient;
– vei economisi timp terminand lucrarea in timpul propus;
– penele vor fi stranse la fel daca folosesti clestele fara a mai avea grija ca pot exista diferente de la o placa la alta;
– forta cu care strangi penele este reglabila astfel incat sa nu ai surprize ca rupi clipsurile;

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Levelo eXtreme Clips 4000 buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *