Reducere!

450,00 lei 390,00 lei

Pret in functie de cantitate

Cantitate Discount (%) Pret
1 390,00 lei
2 - 3 1.28 % 385,00 lei
4 - 5 2.56 % 380,00 lei
6+ 5.13 % 370,00 lei
SKU: VME01-1 Categorii: , ,

Descriere

Prezentăm Ventuza Electrică cu Vacuum de 20cm /8 Inch pentru Manipularea Sticlei și Gresiei – Instrumentul Tău Ideal pentru Ridicarea Greutăților

Ești pregătit să revoluționezi sarcinile tale grele? Ventuza noastră electrică cu vacuum de 20 cm /8 inch este aici pentru a-ți face viața mai ușoară. Cu o capacitate robustă de ridicare de 150 kg și o serie de caracteristici avansate, această ventuză puternică este concepută pentru a manevra cu ușurință sticlă, gresie, pietre și multe altele.

1. Caracteristici cheie:

Putere de Ridicare Impresionantă: Această ventuză cu pompă manuală și cu vacuum are o capacitate semnificativă de ridicare de 150 kg, devenind instrumentul tău de bază pentru sarcinile grele.

Afisaj LED Inteligent: Rămâi în control cu afișajul nostru LED inteligent, care furnizează monitorizarea în timp real a forței de adsorbție și a stării presiunii, asigurând operațiuni sigure și eficiente.

Ventuză Durabilă din Cauciuc: Cu o ventuză din cauciuc cu două straturi de diametru mare, dispozitivul nostru oferă o putere de vacuum solidă, practicitate excepțională și performanță de lungă durată.

Rezistență la Temperaturi Ridicate și Scăzute: Conceput pentru a rezista la temperaturi extreme, această ventuză rămâne eficientă în diferite condiții de lucru. În plus, include un filtru pentru praf pentru protecție suplimentară.

Operație Fără Efort: Operația noastră prin apăsare, împreună cu marginea de etanșare adâncă, asigură o etanșare puternică și previne scurgerile, garantând manipularea în condiții de siguranță.

Valvă de Eliberare a Aerului Îmbunătățită: Valva de eliberare a aerului îngroșată oferă protecție eficientă pentru durabilitatea ventuzei.

Pornire cu Un Singur Buton: Spune adio presării și aspirației manuale. Designul nostru de pornire cu un singur buton simplifică procesul, permițându-ți să finalizezi sarcinile de aspirație fără efort, apăsând doar un deget.

Vacuum Automat: ventuza face vacuum automat in cazul in care sesizeaza scapari de presiune

Aplicații Variate: Fie că muti sticlă, gresie sau pietre, această ventuză te acoperă. Gama sa largă de aplicații o face o adiție inestimabilă în orice spațiu de lucru.

2.Specificații:

Nume: Ventuză Electrică cu Vacuum
Maner Ventuză: Cauciucat cu Două Straturi
Afisaj: Afisaj LED
Aspirație Maximă: 150 KG
Tensiune: 3.7V
Capacitate Baterie: 2400mAh
Domeniu de Aplicare: Sticlă, Gresie
Dimensiune: 20*10cm / 8″*4″
Culori Disponibile: Roșu, Negru

3.Conținutul Pachetului:

1 * Ventuză Electrică cu Vacuum
1 * Baterie
1 * Încărcător
1 * Filtru de Praf
1 * Manual de Utilizare
1* Cutie Transport Plastic

Experimentează confortul și eficiența ventuzei noastre de 8 inch cu vacuum. Ridică-ți sarcinile la un nou nivel de simplitate și precizie. Spune adio muncii manuale și salută viitorul tehnologiei de ridicare greutăți. Comandă astăzi și simplifică-ți munca mai ușor și mai eficient decât oricând!

 

Ventuza Vacuum Electrica ,150 kg, pentru Gresie, Faianta , Sticla 5 Ventuza Vacuum Electrica ,150 kg, pentru Gresie, Faianta , Sticla 6 Ventuza Vacuum Electrica ,150 kg, pentru Gresie, Faianta , Sticla 7 Ventuza Vacuum Electrica ,150 kg, pentru Gresie, Faianta , Sticla 8

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ventuza Vacuum Electrica ,150 kg, pentru Gresie, Faianta , Sticla”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *