Reducere!

2 genuchiere (set) cu gel si spuma memorie

130,00 lei 110,00 lei

În stoc

Pret in functie de cantitate

Cantitate Discount (%) Pret
1 110,00 lei
2 0.91 % 109,00 lei
3 1.82 % 108,00 lei
4 - 5 2.73 % 107,00 lei
6 - 9 3.64 % 106,00 lei
10+ 4.55 % 105,00 lei

Descriere

Genunchiere cu Gel Levelo pentru Constructii

Genunchierele Levelo cu gel si spuma cu memorie, sunt concepute pentru a oferi protecția completa si confortul total al genunchilor în timpul activităților care implică acest mod de lucru, cum ar fi montajul suprafețelor cu gresie si faianta, dar nu numai.

Folosirea acestora asigură in primul rand confort fizic și, în acest fel, se ajunge la creșterea productivității muncii și a vitezei de lucru.

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 3

Este conceput din doua carcase profesionale extrem de rezistente la solicitari exterioare care asigură stabilitate pe orice fel de suprafețe iar stratul consistent de gel si spuma cu memorie confera protecție ridicată și durată de viața lungă a produsului.
Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 4

Protejeaza genunchiul atat pe suprafata de asezare cat si la eventualele solicitari superioare.

Sistemul de prindere pe picior in doua zone, deasupra si sub genunchi, cu banda tip arici asigura un confort suplimentar si o siguranta majora a sistemului.

Stratul consistent de gel, care se adaptează la forma genunchiului, are funcția de a prelua si distribui greutatea pe o suprafată cât mai mare, pentru a oferi un confort de neegalat și protecție îndelungată împotriva inflamarii genunchiului.

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 5

Stratul de spuma cu memorie face ca trecerea dintre stratul de gel si carcasa exterioara sa fie extrem de confortabila.

Sistemul de prindere permite o ajustare perfectă in funcție de dimensiunile fiecarui utilizator. Benzile de fixare, late, confortabile, se trec prin spatele piciorului, deasupra si sub genunchi și se închid prin sistemul cu arici.

Genunchierele Levelo reprezinta noul nivel de calitate si protectie pentru genunchii celor a caror activitate necesita o astfel de munca (montaj de gresie, faianta, parchet, pardoseli, curatenie, constructii, lucrari de gradinarit, amenajari interioare sau exterioare, etc.).

Levelo eXtreme

Levelo eXtreme este sistemul de nivelare cu gama de dimensiuni cea mai larga , pene mari (latime 22 mm, lungime 92 mm) si cleste metalic. Dimensiuniele rostului poate fi: 0.5 , 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 4.5 si 5 mm. Deasemnea acoperera toate grosimile de placi: 3-12 mm, 6-15 mm, 13-22 mm si 23 -32 mm.

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 6

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 7

Levelo TLS

Levelo TLS – este sistemul de nivelare cu componente de dimensiuni mici. Penele au latimea de 9 mm. Clipsurile iti permit rosturi de 1, 1.4 si 3 mm. Clestele este din plastic. Grosimea placilor poate fi intre 4 mm si 13 mm.

Acest sistem iti permite precizie in locuri greu accesibile

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 8

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 9

Levelo F cu Tija

Levelo F cu Tija – este sistemul compus din clipsuri tip tija cu filet si rozeta. Dimensiunile rostului pot fi : 1, 1.5, 2 si 3. Clipsurile cu tija pot fi „linie”, „cruce” si „T”

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 10

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 11

Levelo H Reutilizabil 100%

Levelo H – sistem nivelare reutilizabil 100%. Este format din distantier metalic cu maner si piulita , deasemnea sistemul vine si cu o cheie speciala pentru strangere. Dimensiunea rostului posibil este de 1.5 si 2 mm. Grosimea placilor poate fi intre 1 mm si 17 mm.

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 12

Levelo Distantiere Multifunctionale

Levelo Distantiere Multifuncionale – sunt dinstantiere cu o forma unica care iti permit sa le folosesti ca si tip „linie”, „cruce” si „T” .

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 13

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 14

Levelo HL

Levelo HL- Suportul Vertical Reglabil Levelo HL te ajuta sa sustina placile ceramice de pe perete. Poti regla inaltimea de sustinere intre 1 cm si 9.5 cmm. Are un maner ergonomic si este fabricat din otel fiin foarte rezistent la greutati.

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 15

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 16

Cateva din lucrarile care au folosit sistemul de nivelare Levelo

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 17

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 18

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 19

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 18

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 21

Set 2 Genunchiere Lucru Levelo pentru Constructii 18