Reducere!

Suport Flex 45 Grade pentru taiere placi ceramice.

250,00 lei 160,00 lei

Clear
SKU: STF-45 Categorii: ,

Descriere

Caracteristici:

Material durabil: Suportul pentru flex pentru plăci ceramice are un corp metalic îngroșat, realizat din material metalic, care este durabil, rezistent la uzură.
Portabil: Suportul pentru flex de 45 de grade are un design simplu si o greutate mica , cu secțiune plată, ușor de transportat.
Reglabil: Suportul pentru flex pentru plăci ceramice poate fi reglat pentru a ajusta fin dimensiunea de taiere, iar grosimea plăcilor ceramice șanfrenate poate fi ajustată în funcție de necesități, înainte și după tăiere.
Partea de jos antiderapantă: Designul cu suport antiderapant în partea de jos a suportului pentru plăci ceramice este antiderapant și rezistent la zgârieturi, protejând plăcile ceramice de deteriorare.
Domeniul de aplicare: suport taiere la 45 pentru plăci ceramice este larg aplicabilă pentru unghiul de 100 de grade ale mașinii unghiulare.

Specificații:

Material: Oțel laminat la rece
Culoare: Negru

Tip 1:
Grosime: 2mm
Potrivit pentru: mașina unghiulară de tip 115/125
Dimensiune produs: 390 * 88mm
Greutate produs: 1090g
Greutate pachet: 1256g
Dimensiune pachet: 40 * 18 * 7cm

Tip 2:
Grosime: 2mm
Potrivit pentru: mașina unghiulară de tip 100
Dimensiune produs: 360 * 93mm
Greutate produs: 990g
Greutate pachet: 1130g
Dimensiune pachet: 38 * 17 * 5.5cm
Continut pachet:
1 * suport flex taiere la 45 grade pentru plăci ceramice

Descriere

Flex45 – Sliderul pentru tăierea la 45ᵒ, este un dispozitiv util în procesul de tăiere a marginilor plăcilor de ceramică, granit, marmură, gresie, etc., sub un unghi precis de 45 de grade.

Dacă te ocupi de montarea plăcilor de piatră pe podea, înțelegi importanța esteticii rezultate din munca ta. Liniile trebuie să fie paralele, iar muchiile și unghiurile trebuie să se potrivească perfect, fără depășiri. Metodele tradiționale pot fi înlocuite cu soluții inovatoare.

De exemplu, acum poți utiliza un dispozitiv special creat pentru a masca și uni marginile plăcilor de piatră. Acest accesoriu poate fi montat pe un flex de 115 – 125 mm și te poate ghida în secționarea muchiilor sub un unghi perfect de 45ᵒ. Astfel, poți monta gresia sau granitul fără a lăsa loc pentru canturi care, ulterior, ar trebui umplute cu chit.

Sliderul pentru tăiere la 45ᵒ poate fi montat pe aproape orice tip de flex mic de 115-125 mm. Sistemul de prindere este compatibil cu 95% din mărcile disponibile pe piață astăzi, datorită standardului internațional în mare măsură respectat pentru dimensiunile pălăriei de protecție a flexului.

După montare pe polizorul unghiular, poți ajusta lama glisantă a sliderului în funcție de necesitățile tale de lucru. Poți să o apropii sau să o îndepărtezi de discul diamantat, începând tăietura fie din marginea superioară a plăcii, fie un pic sub muchie.

Talpa glisantă este prevăzută cu o protecție pentru a evita zgârieturile pe suprafața materialului.

Secționarea sub unghi de 45 de grade este un proces destul de complicat și solicită un anumit nivel de experiență. Chiar și cei mai experimentați meseriași întâmpină dificultăți în tăierea unei linii perfecte cu un flex. Acest accesoriu, realizat de aceeași companie care produce discuri diamantate profesionale, a fost conceput special pentru cei ce lucrează cu ceramică.

Suport Flex 45 STF-45 Grade pentru taiere placi ceramice la unghi 17

Suport Flex 45 STF-45 Grade pentru taiere placi ceramice la unghi 18